Compare Listings

Zyra 10 – PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

Zyra

Balfin Real Estate

12 months ago

---

12 months ago

Apartament 2+1, me sipërfaqe 122.31 m²

Rruga e Durrësit (pranë ish-Uzina Tirana -Laprakë)

Dhoma Gjumi: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

Apartament 1- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

2 years ago

Apartament 2- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

2 years ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

2 years ago

Apartament 3- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 137.6

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 137.6

Apartamente, Apartamente 2+1

2 years ago

Apartament 4- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 147.2

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 147.2

Apartamente, Apartamente 2+1

2 years ago