Compare Listings

Apartamente, Apartamente 1+1

BRE&H

2 months ago

Apartamente, Apartamente 1+1

2 months ago

Apartamente, Apartamente 1+1

BRE&H

2 months ago

Apartamente, Apartamente 1+1

2 months ago

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 5m²: 600.6

Vilë

Balfin Real Estate

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 5m²: 600.6

Vilë

1 year ago

Apartament 1- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

2 years ago

Apartament 2- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

2 years ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

2 years ago

Apartament 3- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 137.6

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 137.6

Apartamente, Apartamente 2+1

2 years ago