Compare Listings

Parking Places- AMBASADOR 2

Prane Parkut të Liqenit Artificial të Tiranës

Parking

BRE&H

2 years ago

Parking

2 years ago

Parking Kati 1- AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

Parking

BRE&H

2 years ago

Parking

2 years ago