Compare Listings

Storage Space – AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri.

Other Properties, Parking

BRE&H

1 year ago

Other Properties, Parking

1 year ago

Commercial Environment, Commercial Environment, Service Unit and Office, Other Properties

BRE&H

2 years ago

Commercial Environment, Commercial Environment, Service Unit and Office, Other Properties

2 years ago

Apartments, Other Properties, Three Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, Other Properties, Three Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, Other Properties, Two Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, Other Properties, Two Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment, Other Properties

BRE&H

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment, Other Properties

2 years ago

Commercial Environment, Commercial Environment, Service Unit and Office, Other Properties

BRE&H

3 years ago

Commercial Environment, Commercial Environment, Service Unit and Office, Other Properties

3 years ago