Compare Listings

m²: 223

Apartments, Apartments 3+1

Balfin Real Estate

7 months ago

m²: 223

Apartments, Apartments 3+1

7 months ago

Apartment 3- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 137.6

Apartamente 2+1, Apartments

Balfin Real Estate

12 months ago

Beds: 2Baths: 2m²: 137.6

Apartamente 2+1, Apartments

12 months ago

Apartament 4- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 147.2

Apartamente 2+1, Apartments

Balfin Real Estate

12 months ago

Beds: 2Baths: 2m²: 147.2

Apartamente 2+1, Apartments

12 months ago

Apartment 5- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 131.2

Apartamente 2+1, Apartments

Balfin Real Estate

12 months ago

Beds: 2Baths: 2m²: 131.2

Apartamente 2+1, Apartments

12 months ago

Apartment 6- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2

Apartamente 2+1, Apartments

Balfin Real Estate

12 months ago

Beds: 2Baths: 2

Apartamente 2+1, Apartments

12 months ago

Apartment 7 – PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 146.3

Apartamente 2+1, Apartments

Balfin Real Estate

12 months ago

Beds: 2Baths: 2m²: 146.3

Apartamente 2+1, Apartments

12 months ago

Apartment 8- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2

Apartamente 2+1, Apartments

Balfin Real Estate

12 months ago

Beds: 2Baths: 2

Apartamente 2+1, Apartments

12 months ago

Apartment 9 – PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2

Apartamente 2+1, Apartments

Balfin Real Estate

12 months ago

Beds: 2Baths: 2

Apartamente 2+1, Apartments

12 months ago

Apartment 10 – PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 3Baths: 2

Apartments, Apartments 3+1

Balfin Real Estate

12 months ago

Beds: 3Baths: 2

Apartments, Apartments 3+1

12 months ago