Compare Listings

Storage Space – AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri.

Other Properties, Parking

Balfin Real Estate

10 months ago

Other Properties, Parking

10 months ago

Apartments, One Bedroom Apartment

11 months ago

Apartments, Three Bedroom Apartment

BRE&H

1 year ago

Apartments, Three Bedroom Apartment

1 year ago

Commercial Environment, Commercial Environment, Service Unit and Office, Other Properties

BRE&H

1 year ago

Commercial Environment, Commercial Environment, Service Unit and Office, Other Properties

1 year ago