Compare Listings

Apartament 1- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 123.2

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

3 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 123.2

Apartments, Two Bedroom Apartment

3 years ago

Apartment 2 – PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Bed: 1Bath: 1m²: 85.5

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

3 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 85.5

Apartments, One Bedroom Apartment

3 years ago

Apartment 3- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 137.6

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

3 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 137.6

Apartments, Two Bedroom Apartment

3 years ago

Apartament 4- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 147.2

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 147.2

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Apartment 5- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 131.2

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 131.2

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Apartment 6- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Apartment 7 – PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 146.3

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 146.3

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago