Price Range: From to

Compare Listings

Storage Space – AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri.

Other Properties, Parking

Balfin Real Estate

9 months ago

Other Properties, Parking

9 months ago

Parking Places- AMBASADOR 2

Prane Parkut të Liqenit Artificial të Tiranës

Parking

Balfin Real Estate

12 months ago

Parking

12 months ago

Parking Kati 1- AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

Beds: 2Baths: 2

Parking

Balfin Real Estate

12 months ago

Beds: 2Baths: 2

Parking

12 months ago