Compare Listings

Apartment 8- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Apartment 9 – PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Apartment 10 – PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 3Baths: 2

Apartments, Three Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 3Baths: 2

Apartments, Three Bedroom Apartment

4 years ago

Commercial unit 1- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit.

m²: 238.19

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 238.19

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 2 – PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 50.18

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 50.18

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 3 – PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 50.57

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 50.57

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 4 – PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 182.4

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 182.4

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 5- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 128.16

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 128.16

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 6- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 37.35

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 37.35

Commercial Environment

4 years ago