Compare Listings

m²: 223

Apartments, Apartments 3+1

Balfin Real Estate

7 months ago

m²: 223

Apartments, Apartments 3+1

7 months ago

Apartment 3- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 137.6

Apartamente 2+1, Apartments

Balfin Real Estate

1 year ago

Beds: 2Baths: 2m²: 137.6

Apartamente 2+1, Apartments

1 year ago

Apartament 4- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 147.2

Apartamente 2+1, Apartments

Balfin Real Estate

1 year ago

Beds: 2Baths: 2m²: 147.2

Apartamente 2+1, Apartments

1 year ago