Compare Listings

The construction of Belvedere Korça residential and tourist complex is inaugurated

The construction of Belvedere Korça residential and tourist complex is inaugurated The construction of the residential and tourist complex Belvedere Korça was inaugurated, a complex of the latest construction technology, inspired by the civic villas of Korça of the ’20 – ’40. The inauguration ceremony was attended by the President of BALFIN Group, Samir Mane, […]

The construction of Belvedere Korça residential and tourist complex is inaugurated

The construction of Belvedere Korça residential and tourist complex is inaugurated The construction of the residential and tourist complex Belvedere Korça was inaugurated, a complex of the latest construction technology, inspired by the civic villas of Korça of the ’20 – ’40. The inauguration ceremony was attended by the President of BALFIN Group, Samir Mane, […]

Memories from a team retreat of Balfin Real Estate & Hospitality in Ohrid

Memories from a team retreat of Balfin Real Estate & Hospitality in Ohrid A team retreat is the perfect opportunity to rejuvenate the staff, by offering an ‘escape’ from the daily routine that sometimes overwhelms us all. With this in mind, Balfin Real Estate & Hospitality organized a staff retreat in the beautiful city of […]

Director of Sales at Balfin Real Estate & Hospitality, Ermal Demaj, in an interview with Trailblazing Magazine, august 2021.

Director of Sales at Balfin Real Estate & Hospitality, Ermal Demaj, in an interview with Trailblazing Magazine, august 2021. Trailblazing Magazine August 2021 Interview with Ermal DEMAJ, Director of Sales at Balfin Real Estate & Hospitality – Mr. Demaj, the Covid pandemic has turned our lives around and has presented new challenges for large industries […]

Kompania më inovatore e vitit 2020

Kompania më inovatore e vitit 2020 “Time Share & Vacation Exchange” platforms, give Balfin Real Estate & Hospitality the award for the most innovative company of 2020. The commitment towoards customers, to bring for the first time in Albania the international platforms of elite tourism, was awarded by the jury of Balfin Innovation Summit . […]

Green Coast partners up with US Company Interval International

Green Coast partners up with US Company Interval International   Green Coast Resort & Residences, an investment  of Balfin Group which is very prominent in Albania and Western Balkans,, is about to bring to life one of the most ambitious projects that will revolutionize Albanian tourism.. This company continues to astonish us not only for […]

“Green Coast” resort, promoter of Palasa’s local employment and values

Tourism has turned into one of the main industries in terms of impact on Albania’s national economy and even more for small local economies. In addition to the attention of the government institutions, investments by private companies have as well had a great impact. Supporting the development of tourism in a strategic perspective is very […]

Green Coast Resort and Residences continues to be promoted outside of Albania… this time in Zurich, Switzerland

Green Coast Resort and Residences continues to be promoted outside of Albania… this time in Zurich, Switzerland During February in Zurich, Switzerland, was organized the “Investment opportunities in Green Coast Resort and Residences in Albania” event which aimed to promote Albania and the Albanian tourism, and in particular Green Coast Resort and Residences project. In […]

Balfin Group and Green Coast – at the Adria Forum Conference, Zagreb

Balfin Group and Green Coast – at the Adria Forum Conference, Zagreb Balfin Group as always innovative and looking for any new initiatives and recent developments in all the sectors where it operates was present at Adria Forum Conference, held on February in Zagreb, with a lot of other investors and representatives of the Hospitality […]

Why to Choose a Holiday Villa over a Hotel Room

Why to Choose a Holiday Villa over a Hotel Room If your ideal vacation includes lots of space to relax, with a good deal of privacy, breathtaking sea view, and premium services and facilities, at Green Coast Resort, through Renting Program you can find beautiful villas to enjoy the vacations in the dreamy Mediterranean Coast. […]

6 reasons why Green Coast Resort, located in the Albanian Riviera, is the perfect place for your ideal holidays!

6 reasons why Green Coast Resort, located in the Albanian Riviera, is the perfect place for your ideal holidays! Discover more about your ideal vacation, which you won’t find anywhere else. Green Coast is the true meaning of hideaway in the Mediterranean Coast, where there is nothing to distract you from tranquility, except the sound […]

Arkitekturë minimaliste bashkëkohore, me frymë Mesdhetare – në resortin më elitar në Shqipëri!

Arkitektura është art dhe shkencë. Që në lashtësi ajo përkufizohej si një bashkërendim i të tre elementëve: “Bukuri” (Venustas), “Fortësi” (Firmitas) dhe “Funksionalitet” (Utilitas);

Po mendoni të blini një shtëpi të re? Ja cilët janë 5 faktorët që i japin vlerë shtëpisë tuaj!

Këto rregulla do t’ju ndihmojnë të merrni vendimin e duhur në këtë proces kaq të rëndësishëm.

Blue Therapy-happiness, relax and switching off from life’s daily routines and getting away with nature!

Blue Therapy ― many of us associate the sea with the feeling of happiness, relax and with the switching off from life’s daily routines and getting away with nature.

Fillojnë përgatitjet për sezonin veror – Palasa e mrekullueshme ju mirëpret!

Tashmë që stina e dimrit është drejt fundit, temperaturat po rriten, ditët janë më të gjata, natyrshëm të vjen në mëndje periudha e ngrohtë e verës dhe ndjesia e papërshkrueshme e pushimeve.

Përfito tani nga ky investim unik – të ardhurat pasive, më të sigurta se kurrë!

Në ditët e sotme, të ardhurat financiare janë një ndër çështjet më thelbësore për çdo familje apo biznes.

Green Coast introduces the newest product for a smart investment!

For all those who want to buy the dreamed villa, Green Coast Resort, the most premium resort in Albania, , offers now a new financial product and purchasing opportunities.

Hapet dhe bëhet i kalueshëm shtegu i Jul Çezari

Në ditën Ndërkombëtare të Ecjes në Natyrë, u inaugurua me mbështetjen e kompanisë Green Coast, shtegu “Në Gjurmët e Çezarit”.

“Be in the moment” në Green Coast – Një eksperiencë unike dhe plot emocion në Nazar Beach në Palasë!

Plazhi magjik i Palasës mirëpriti shumë vizitorë të cilët përjetuan një eksperiencë unike e të paharrueshme.

7 reasons why now it is the right time to buy a property in the most elite resort in Albania!

“The scene was savage, but the scene was new; this made the ceaseless toil of travel sweet” Lord Byron .

Kala Festival the international event has valued Green Coast Resort and the Albanian Riviera

A significant and very important appreciation for Green Coast project development, from the organizers of Kala Festival.