Compare Listings

CONTACT BRE&H

Storage Space – AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri.

Other Properties, Parking

BRE&H

2 years ago

Other Properties, Parking

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 149

Villas

BRE&H

2 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 149

Villas

2 years ago

Apartments, Three Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, Three Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, Two Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, Two Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, Two Bedroom Apartment

2 years ago

2 years ago

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, Two Bedroom Apartment

2 years ago

2 years ago

2 years ago

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, Two Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

2 years ago

2 years ago

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

2 years ago

Commercial Environment, Commercial Environment, Service Unit and Office, Other Properties

BRE&H

2 years ago

Commercial Environment, Commercial Environment, Service Unit and Office, Other Properties

2 years ago

Office 10 – PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

Office

BRE&H

2 years ago

Office

2 years ago

Parking Places- AMBASADOR 2

Prane Parkut të Liqenit Artificial të Tiranës

Parking

BRE&H

2 years ago

Parking

2 years ago

Parking Kati 1- AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

Parking

BRE&H

2 years ago

Parking

2 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 171

Villas

BRE&H

2 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 171

Villas

2 years ago

Beds: 3Baths: 2m²: 177

Villas

BRE&H

2 years ago

Beds: 3Baths: 2m²: 177

Villas

2 years ago

Two-Bedroom Apartment for sale of 122.31 sq m

Rruga e Durrësit (pranë ish-Uzina Tirana -Laprakë)

Beds: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Beds: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

2 years ago

Commercial Environment, Service Unit and Office

BRE&H

2 years ago

Commercial Environment, Service Unit and Office

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, Other Properties, Three Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, Other Properties, Three Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, Other Properties, Two Bedroom Apartment

BRE&H

2 years ago

Apartments, Other Properties, Two Bedroom Apartment

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment, Other Properties

BRE&H

2 years ago

Apartments, One Bedroom Apartment, Other Properties

2 years ago

Beds: 4Baths: 5m²: 600.6

Villas

BRE&H

3 years ago

Beds: 4Baths: 5m²: 600.6

Villas

3 years ago

Commercial Environment, Commercial Environment, Service Unit and Office, Other Properties

BRE&H

3 years ago

Commercial Environment, Commercial Environment, Service Unit and Office, Other Properties

3 years ago

Beds: 5Baths: 5m²: 630

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 5Baths: 5m²: 630

Villas

4 years ago

Apartament 1- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 123.2

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 123.2

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Apartment 2 – PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Bed: 1Bath: 1m²: 85.5

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 85.5

Apartments, One Bedroom Apartment

4 years ago

Apartment 3- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 137.6

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 137.6

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Apartament 4- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 147.2

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 147.2

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Apartment 5- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 131.2

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 131.2

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Apartment 6- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Apartment 7 – PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2m²: 146.3

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 146.3

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Apartment 8- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Apartment 9 – PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 2Baths: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Apartment 10 – PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Beds: 3Baths: 2

Apartments, Three Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 3Baths: 2

Apartments, Three Bedroom Apartment

4 years ago

Commercial unit 1- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit.

m²: 238.19

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 238.19

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 2 – PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 50.18

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 50.18

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 3 – PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 50.57

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 50.57

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 4 – PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 182.4

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 182.4

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 5- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 128.16

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 128.16

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 6- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 37.35

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 37.35

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 7- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 236.85

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 236.85

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 8- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 68.62

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 68.62

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 9- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 41.01

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 41.01

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 10- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 51.57

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 51.57

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 11- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 84.4

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 84.4

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 12- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 84.4

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 84.4

Commercial Environment

4 years ago

Commercial unit 13- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 90.64

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 90.64

Commercial Environment

4 years ago

Beds: 5Baths: 5m²: 630

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 5Baths: 5m²: 630

Villas

4 years ago

Beds: 3m²: 328

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 3m²: 328

Villas

4 years ago

Commercial unit 14- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 29.23

Commercial Environment

BRE&H

4 years ago

m²: 29.23

Commercial Environment

4 years ago

Beds: 2Bath: 1m²: 77

Apartments, Two Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Bath: 1m²: 77

Apartments, Two Bedroom Apartment

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 72

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 72

Apartments, One Bedroom Apartment

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 61

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 61

Apartments, One Bedroom Apartment

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 51

Apartments, Studio

BRE&H

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 51

Apartments, Studio

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 74

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 74

Apartments, One Bedroom Apartment

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 75

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 75

Apartments, One Bedroom Apartment

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 72

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 72

Apartments, One Bedroom Apartment

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 71

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 71

Apartments, One Bedroom Apartment

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 72

Apartments

BRE&H

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 72

Apartments

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 71

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 71

Apartments, One Bedroom Apartment

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 72

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 72

Apartments, One Bedroom Apartment

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 71

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 71

Apartments, One Bedroom Apartment

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 72

Apartments, One Bedroom Apartment

BRE&H

4 years ago

Bed: 1Bath: 1m²: 72

Apartments, One Bedroom Apartment

4 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 132

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 2Baths: 2m²: 132

Villas

4 years ago

Beds: 3Baths: 2m²: 169.3

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 3Baths: 2m²: 169.3

Villas

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 152

Apartments

BRE&H

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 152

Apartments

4 years ago

Beds: 4Baths: 3m²: 221

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 4Baths: 3m²: 221

Villas

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 336

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 336

Villas

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 305

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 305

Villas

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 280

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 280

Villas

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 299

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 299

Villas

4 years ago

Beds: 3m²: 280

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 3m²: 280

Villas

4 years ago

Beds: 4Baths: 5m²: 652

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 4Baths: 5m²: 652

Villas

4 years ago

Beds: 5Baths: 5m²: 1029

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 5Baths: 5m²: 1029

Villas

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 600

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 600

Villas

4 years ago

Beds: 4Bath: 1m²: 133

Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 4Bath: 1m²: 133

Villas

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 175.6

Residential Properties, Villas

BRE&H

4 years ago

Beds: 3Baths: 3m²: 175.6

Residential Properties, Villas

4 years ago