Compare Listings

PROPERTY PORTFOLIO

Balfin Real Estate offers for sale real estate premium spaces for Albanian and international buyers. With a current portfolio of 250 million euros and a substantial customer database, it offers the highest standards of professionalism, not only in the buying process, but also in the management, sale or rental of properties and projects in the real estate market.

Elvis MARKU

Senior Sales & Assets Manager

Ermal DEMAJ

Senior Sales Manager

Hendi KONO

Client Realtionship Officer

Ermira BALA

Sales Manager

Juliana MECI

Sales Manager

Martin GEGA

Junior Sales Manager

PROJECTS

BLOG

Why to Choose a Holiday Villa over a Hotel Room

Why to Choose a Holiday Villa over a Hotel Room If your ideal vacation includes lots of...

Continue reading
by Balfin Real Estate
  • NEWS

6 reasons why Green Coast Resort, located in the Albanian Riviera, is the perfect place for your ideal holidays!

6 reasons why Green Coast Resort, located in the Albanian Riviera, is the perfect place for your...

Continue reading
by Balfin Real Estate
  • NEWS

Arkitekturë minimaliste bashkëkohore, me frymë Mesdhetare – në resortin më elitar në Shqipëri!

Arkitektura është art dhe shkencë. Që në lashtësi ajo përkufizohej si një bashkërendim i të tre elementëve: "Bukuri" (Venustas), "Fortësi" (Firmitas) dhe "Funksionalitet" (Utilitas);

Continue reading
by Balfin Real Estate
  • NEWS

Po mendoni të blini një shtëpi të re? Ja cilët janë 5 faktorët që i japin vlerë shtëpisë tuaj!

Këto rregulla do t’ju ndihmojnë të merrni vendimin e duhur në këtë proces kaq të rëndësishëm.

Continue reading
by Balfin Real Estate
  • NEWS

Blue Therapy-happiness, relax and switching off from life’s daily routines and getting away with nature!

Blue Therapy ― many of us associate the sea with the feeling of happiness, relax and with the switching off from life’s daily routines and getting away with nature.

Continue reading
by Balfin Real Estate
  • NEWS

Fillojnë përgatitjet për sezonin veror – Palasa e mrekullueshme ju mirëpret!

Tashmë që stina e dimrit është drejt fundit, temperaturat po rriten, ditët janë më të gjata, natyrshëm të vjen në mëndje periudha e ngrohtë e verës dhe ndjesia e papërshkrueshme e pushimeve.

Continue reading
by Balfin Real Estate
  • NEWS

Përfito tani nga ky investim unik – të ardhurat pasive, më të sigurta se kurrë!

Në ditët e sotme, të ardhurat financiare janë një ndër çështjet më thelbësore për çdo familje apo biznes.

Continue reading
by Balfin Real Estate
  • NEWS

Green Coast introduces the newest product for a smart investment!

For all those who want to buy the dreamed villa, Green Coast Resort, the most premium resort in Albania, , offers now a new financial product and purchasing opportunities.

Continue reading
by Balfin Real Estate
  • NEWS

Hapet dhe bëhet i kalueshëm shtegu i Jul Çezari

Në ditën Ndërkombëtare të Ecjes në Natyrë, u inaugurua me mbështetjen e kompanisë Green Coast, shtegu “Në Gjurmët e Çezarit”.

Continue reading
by Balfin Real Estate
  • NEWS

“Be in the moment” në Green Coast – Një eksperiencë unike dhe plot emocion në Nazar Beach në Palasë!

Plazhi magjik i Palasës mirëpriti shumë vizitorë të cilët përjetuan një eksperiencë unike e të paharrueshme.

Continue reading
by Balfin Real Estate

DEDICATED OFFERS FOR CLIENTS

Along with the expertise offered in the property sales service, what follows from Balfin Real Estate is the maximum support of clients for accommodation in their new apartment.

To this end, Balfin Real Estate has cooperated with several important partners, who have been operating for several years in the Albanian market in different industries, with the result of creating a quality dwelling as well as a cheerful environment. In this brochure, you will find a bundle of preferential offers dedicated to Balfin Real Estate customers, offering a wide variety of furniture choices according to their wishes and requirements.

 For more information, download the brochure

broshura featured

ABONOHU PËR TË REJAT

Subscribe and never miss out on the latest news and offers