Compare Listings

Pershkrimi

Collina Verde është kompleksi i ri i vilave elegante dhe plot stil, ku arkitektura ndërthuret përsosmërisht me bukuritë natyrore përreth. Collina Verde shtrihet mes gjelbërimit të kodrinave të Lundrës, 8 km nga Sheshi “Skënderbej”. Vilat janë të projektuara për t’u ndërtuar me konstrukion mbajtës betonarme për të përballuar tërmete deri në 9 ballë. Fasada e dekoruar është realizuar me sistem kapotë për termoizolim. Oborret e vilave kanë hapësirë parkimi për dy automjete dhe mundësi për pishinë personale në disa prej tipologjive.

Vilat janë projektuar për të përmbushur çdo nevojë të mundshme që mund të ketë pronari i saj, e përshtatshme për të gjitha familjet pavarësisht nga përbërja apo numri i anëtarëve. Vilat janë të projektuara me kujdes të madh për të përmbushur të gjitha funksionalitetet që lidhen me jetesën komode dhe nevojat familjare për hapësirë. Shumëllojshmëria e ambienteve është garanci për realizimin e të gjitha nevojave familjare. Pronësia e një vile të tillë mund të mbetet një trashëgimi e denjë ndër breza.

Për të konsultuar një çmim të personalizuar si dhe për të shqyrtuar mundësitë e financimit të pronës suaj kontaktoni – Email: info@balfinrealestate.al  Cel: +355 69 80 14 999

Specifika

Adresa

  • Adresa: 8 km nga Sheshi “Skënderbej”, Tiranë
  • Qyteti: Tiranë
  • Kodi Postar: 9401
  • Shteti: Shqipëri

Detaje për Projektin

• Statusi:Në zhvillim
• Sipërfaqja: 11, 809 m²

Video

ABONOHU PËR TË REJAT

Subscribe and never miss out on the latest news and offers