Compare Listings

Sukses i paparashikuar i “Univers City”

Sukses i paparashikuar i “Univers City”

Sukses i paparashikuar i “Univers City” Shënohet rekord i shitjeve, 500 njësi në 100 ditë 500 njësi të shitura në 100 ditë. Ky është rekordi i shitjeve vendosur së fundmi në projektin më të ri të banimit që po ndërtohet në Tiranë, “Univers City”. Duket se kërkesa e etur e klientëve për të pasur një […]

Keni nevojë për një ndryshim ? Po vjen Next to Vala Mar…

Keni nevojë për një ndryshim ? Po vjen Next to Vala Mar…

Keni nevojë për një ndryshim ? Po vjen Next to Vala Mar… Pas suksesit të Vala Mar Residences, ku shërbimet e ndryshme që ofrohen, facilitetet në kompleks dhe hapësirat e gjelbra janë të prekshme, një tjetër rezidencë me vila dhe apartamente po i shtohet bregdetit të Adriatikut për t’u kthyer në destinacionin e ri. Next […]

Përurohet kompleksi rezidencial dhe turistik Belvedere Korça

Përurohet kompleksi rezidencial dhe turistik Belvedere Korça

Përurohet kompleksi rezidencial dhe turistik Belvedere Korça Mes muzikës qytetare të lehtë dhe një atmosfere të pakohë, të premten u përurua fillimi i punimeve të kompleksit rezidencial dhe turistik Belvedere Korça. Në ceremoninë e inaugurimit mori pjesë Presidenti i Grupit BALFIN, Z. Samir Mane, Zëvendës Presidentja për Real Estate & Hospitality, Znj. Ardiana Sokoli, aksioneri […]

Kujtime të një team retreat të Balfin Real Estate & Hospitality në Ohër

Kujtime të një team retreat të Balfin Real Estate & Hospitality në Ohër

Kujtime të një team retreat të Balfin Real Estate & Hospitality në Ohër Team retreat shihet gjithmonë si një mundësi për të rigjeneruar stafin, duke ofruar një ‘arratisje’ nga rutina e përditshme që shpeshherë na pushton të gjithëve. Për të realizuar këtë ‘arratisje’, Balfin Real Estate & Hospitality organizoi një staff retreat në qytetin e […]

Balfin Real Estate & Hospitality feston një sezon të suksesshëm në Green Coast Resort & Residences

Balfin Real Estate & Hospitality feston një sezon të suksesshëm në Green Coast Resort & Residences

Balfin Real Estate & Hospitality feston një sezon të suksesshëm në Green Coast Resort & Residences I cilësuar si “Destinacioni” për të gjithë pushuesit vendas por edhe të huaj, Green Coast Resort & Residences ka shënuar një performancë absolute sidomos për përcjelljen e një Lifestyle elitar, luksoz dhe me standarde dedikuar jo vetëm rezidentëve të […]

Balfin Real Estate & Hospitality një hub i rritjes dhe zhvillimit të potencialit njerëzor

Balfin Real Estate & Hospitality një hub i rritjes dhe zhvillimit të potencialit njerëzor

Balfin Real Estate & Hospitality një hub i rritjes dhe zhvillimit të potencialit njerëzor Në kuadër të investimit të vazhdueshëm në infrastrukturë dhe rritjen e kapaciteteve të burimeve njerëzore, Balfin Real Estate & Hospitality ka realizuar së fundmi një trajnim për aftësimin teknik në menaxhim të operacioneve hoteliere. Gjatë muajit shtator, ekspertë të huaj dhe […]

Me zhvillimin e “MGallery Hotel”  rriten benefitet e banorëve dhe vizitorëve në Green Coast Resort & Residences

Me zhvillimin e “MGallery Hotel” rriten benefitet e banorëve dhe vizitorëve në Green Coast Resort & Residences

Me zhvillimin e “MGallery Hotel” rriten benefitet e banorëve dhe vizitorëve në Green Coast Resort & Residences Vizitorët e huaj, qofshin poetë, tregtarë, aventurierë a turistë, gjithmonë kanë mbetur të habitur dhe magjepsur nga bukuria e natyrës shqiptare. Maleve, gjelbërimit, lumenjve, shkëmbinjve, relievit e sidomos detit. Shpesh përjetojmë krenari sa herë që vendin tonë e […]

“Lungomare” e Green Coast Resort & Residences, destinacioni magjik i verës 2021

“Lungomare” e Green Coast Resort & Residences, destinacioni magjik i verës 2021

“Lungomare” e Green Coast Resort & Residences, destinacioni magjik i verës 2021 Destinacioni i verës 2021 duket se do të jetë “Lungomare” e Green Coast Resort & Residences. Një kilometër e gjatë, shëtitorja elegante e Green Coast Resort & Residences, është vlerësuar me çmim ndërkombëtar që prej inaugurimit të saj 4 vite më parë. Revista […]

Bli një vilë në Green Coast Resort & Residences, për të pushuar gratis në destinacionet më interesante nëpër botë

Bli një vilë në Green Coast Resort & Residences, për të pushuar gratis në destinacionet më interesante nëpër botë

Bli një vilë në Green Coast Resort & Residences, për të pushuar gratis në destinacionet më interesante nëpër botë Media ndërkombëtare, jehonë për përfshirjen e Green Coast Resort & Residences në Interval International. Interval International ka promovuar me entuziazëm anëtarësimin e Green Coast Resort & Residences në një prej dy platformave më të mëdha në […]

Gjigandi i hotelerisë ACCOR dhe BALFIN Group nënshkruajnë marrëveshje për hapjen e të parit “MGallery boutique hotel” në rivierën Shqiptare!

Gjigandi i hotelerisë ACCOR dhe BALFIN Group nënshkruajnë marrëveshje për hapjen e të parit “MGallery boutique hotel” në rivierën Shqiptare!

Gjigandi i hotelerisë ACCOR dhe BALFIN Group nënshkruajnë marrëveshje për hapjen e të parit “MGallery boutique hotel” në rivierën Shqiptare! Accor, një prej emrave dhe rrjeteve kryesorë të hotelerisë në botë dhe Green Coast Hotel Sh.p.k. kanë kënaqësinë të njoftojnë nisjen e bashkëpunimit për zhvillimin e hotelit të parë MGallery në vend. Hoteli me 112 […]