Compare Listings

Pershkrimi

Projekti: Belvedere Korça

Vendndodhja: Pranë parkut “Rinia”, Korçë

 

“Belvedere Korça” është një kompleks turistik me vila i projektuar mes gjelbërimit dhe qetësisë së parkut “Rinia” në Korçë.  Vilat vijnë me një shkrirje elegante mes tradicionales dhe modernes, duke i dhuruar banorëve komoditet dhe një jetesë plot stil, për pushime ose për të banuar.

 

Arkitektura autentike e ndërtesave të Korçës ndërthuret më së miri me bashkëkohoren, duke krijuar 80 vilat përbërëse të Belvedere Korça. 7 tipologji të ndryshme vilash janë formësuar për të plotësuar nevojat dhe kërkesat e çdo klienti, për të ndjerë në formën më të vërtetë atë që e bën këtë qytet kaq unik: stilin arkitekturor tradicional të kësaj zone.

Materialet e përdorura në ndërtim janë me standarde bashkëkohore. Filozofia e vilave është “Passive House”, ç’ka bën të mundur eficiencë të lartë energjitike duke shfrytëzuar rrezet e diellit për ndriçim dhe ngrohje, rrymat e ajrit për ventilim dhe materialet që mundësojnë konservim të temperaturës.

Pamja e plotë e qytetit dhe horizontit përreth mundëson një vlerë të lartë investimi. Pozicionuar në mënyrë ideale pranë parkut “Rinia”, Belvedere Korça ndodhet në një distancë të afërt me pika kryesore të qytetit.

Detaje për Projektin

• Statusi:Në zhvillim
• Sipërfaqja: 11, 809 m²

Video

ABONOHU PËR TË REJAT

Subscribe and never miss out on the latest news and offers