Compare Listings

CONTACT BRE&H

11 months ago

Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra

BRE&H

11 months ago

Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra

11 months ago

Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra

BRE&H

11 months ago

Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra

11 months ago

Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Vilë

BRE&H

12 months ago

Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Vilë

12 months ago

Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Apartamente

BRE&H

1 year ago

Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Apartamente

1 year ago

Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Apartamente

BRE&H

1 year ago

Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Apartamente

1 year ago

Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Apartamente

BRE&H

1 year ago

Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Apartamente

1 year ago

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

Apartamente, Apartamente 1+1

BRE&H

1 year ago

Apartamente, Apartamente 1+1

1 year ago

Apartamente, Apartamente 3+1

BRE&H

1 year ago

Apartamente, Apartamente 3+1

1 year ago

1 year ago

Apartamente, Apartamente 1+1, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

Apartamente, Apartamente 1+1, Apartamente 2+1

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 3+1

BRE&H

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 3+1

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1, Apartamente 3+1

BRE&H

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1, Apartamente 3+1

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

Apartamente, Apartamente 1+1, Apartamente 2+1

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 1+1, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 1+1, Apartamente 2+1

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

Apartament 2+1, me sipërfaqe 122.31 m²

Rruga e Durrësit (pranë ish-Uzina Tirana -Laprakë)

Dhoma Gjumi: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

Apartament 1+1 në shitje, me sipërfaqe 80.07m²

Rruga e Durrësit (pranë ish-Uzina Tirana -Laprakë)

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1

Apartamente, Apartamente 1+1

BRE&H

1 year ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1

Apartamente, Apartamente 1+1

1 year ago

Apartament 2+1 në shitje, me sipërfaqe 110.36m²

Rruga e Durrësit (pranë ish-Uzina Tirana -Laprakë)

Dhoma Gjumi: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

Apartament 2+1 në shitje, me sipërfaqe 122.54 m²

Rruga e Durrësit (pranë ish-Uzina Tirana -Laprakë)

Dhoma Gjumi: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

1 year ago

---

Dhoma Gjumi: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

1 year ago

1 year ago

1 year ago

Apartamente, Apartamente 3+1

BRE&H

1 year ago

Apartamente, Apartamente 3+1

1 year ago

1 year ago

Apartamente, Apartamente 1+1

BRE&H

1 year ago

Apartamente, Apartamente 1+1

1 year ago

Apartamente, Apartamente 3+1

1 year ago

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

BRE&H

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

2 years ago

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

BRE&H

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

2 years ago

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

BRE&H

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

2 years ago

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

BRE&H

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

2 years ago

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

BRE&H

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

2 years ago

Hapësira për Magazinim-AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri.

Parkime, Prona të tjera

BRE&H

2 years ago

Parkime, Prona të tjera

2 years ago

2 years ago

2 years ago

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

BRE&H

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 6

Vilë

2 years ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 4

Vilë

BRE&H

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 4

Vilë

2 years ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2m²: 177

Vilë

BRE&H

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2m²: 177

Vilë

2 years ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 140

Vilë

BRE&H

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 140

Vilë

2 years ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 172

Vilë

BRE&H

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 172

Vilë

2 years ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Vilë

BRE&H

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Vilë

2 years ago

Apartamente, Apartamente 3+1

BRE&H

2 years ago

Apartamente, Apartamente 3+1

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

Ambiente Tregtare, Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Prona të tjera

BRE&H

2 years ago

Ambiente Tregtare, Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Prona të tjera

2 years ago

Zyra 10 – PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

Zyra

BRE&H

2 years ago

---

2 years ago

2 years ago

Vende Parkimi- AMBASADOR 2

Prane Parkut të Liqenit Artificial të Tiranës

Parkime

BRE&H

2 years ago

---

Parkime

2 years ago

Parkim Kati 1- AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

Parkime

BRE&H

2 years ago

---

Parkime

2 years ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 171

Vilë

BRE&H

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 171

Vilë

2 years ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2m²: 177

Vilë

BRE&H

2 years ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2m²: 177

Vilë

2 years ago

2 years ago

2 years ago

2 years ago

Apartamente, Apartamente 1+1, Prona të tjera

2 years ago

Ambiente Tregtare, Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Prona të tjera

BRE&H

3 years ago

Ambiente Tregtare, Ambiente Tregtare, Njësi Shërbimi dhe Zyra, Prona të tjera

3 years ago

Apartament 1- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

4 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

4 years ago

Apartament 2- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

BRE&H

4 years ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

4 years ago

Apartament 3- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 137.6

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

4 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 137.6

Apartamente, Apartamente 2+1

4 years ago

Apartament 4- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 147.2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

4 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 147.2

Apartamente, Apartamente 2+1

4 years ago

Apartament 5- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 131.2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

4 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 131.2

Apartamente, Apartamente 2+1

4 years ago

Apartament 6- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

4 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

4 years ago

Apartament 7- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 146.3

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

4 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 146.3

Apartamente, Apartamente 2+1

4 years ago

Apartament 8- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

4 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

4 years ago

Apartament 9- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

BRE&H

4 years ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

4 years ago

Apartament 10- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 3+1

BRE&H

4 years ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 3+1

4 years ago

Ambient Tregtar 1- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit.

m²: 238.19

Ambiente Tregtare

BRE&H

4 years ago

---

m²: 238.19

Ambiente Tregtare

4 years ago