Niveli i Cmimit From to

Compare Listings

Balfin Real Estate

CONTACT Balfin Real Estate

Ambiente Tregtare, Prona të tjera

Balfin Real Estate

5 days ago

Ambiente Tregtare, Prona të tjera

5 days ago

Hapësira për Magazinim-AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri.

Parkime, Prona të tjera

Balfin Real Estate

2 months ago

Parkime, Prona të tjera

2 months ago

Apartament 1- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

3 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 123.2

Apartamente, Apartamente 2+1

3 months ago

Apartament 2- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

3 months ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 85.5

Apartamente, Apartamente 1+1

3 months ago

Apartament 3- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 137.6

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

3 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 137.6

Apartamente, Apartamente 2+1

3 months ago

Apartament 4- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 147.2

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

3 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 147.2

Apartamente, Apartamente 2+1

3 months ago

Apartament 5- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 131.2

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

3 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 131.2

Apartamente, Apartamente 2+1

3 months ago

Apartament 6- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

3 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

3 months ago

m²: 298.39

Ambiente Tregtare, Njësi shërbimi

Balfin Real Estate

3 months ago

---

m²: 298.39

Ambiente Tregtare, Njësi shërbimi

3 months ago

Apartament 7- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 146.3

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

3 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 146.3

Apartamente, Apartamente 2+1

3 months ago

Apartament 8- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

3 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

3 months ago

Apartament 9- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

3 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 2+1

3 months ago

Apartament 10- PARK GATE

Përballë Fakultetit Ekonomik dhe në Hyrje të Parkut të Liqenit

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 3+1

Balfin Real Estate

3 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2

Apartamente, Apartamente 3+1

3 months ago

Ambient Tregtar 1- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit.

m²: 238.19

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 months ago

---

m²: 238.19

Ambiente Tregtare

3 months ago

Ambient Tregtar 2- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 50.18

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 months ago

---

m²: 50.18

Ambiente Tregtare

3 months ago

Ambient Tregtar 3- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 50.57

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 months ago

---

m²: 50.57

Ambiente Tregtare

3 months ago

Ambient Tregtar 4- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 182.4

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 months ago

---

m²: 182.4

Ambiente Tregtare

3 months ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 269

Vila

Balfin Real Estate

3 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 269

Vila

3 months ago

Ambient Tregtar 5- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 128.16

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 months ago

---

m²: 128.16

Ambiente Tregtare

3 months ago

Ambient Tregtar 6- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 37.35

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 months ago

---

m²: 37.35

Ambiente Tregtare

3 months ago

Ambient Tregtar 7- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 236.85

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 months ago

---

m²: 236.85

Ambiente Tregtare

3 months ago

Ambient Tregtar 8- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 68.62

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 months ago

---

m²: 68.62

Ambiente Tregtare

3 months ago

Ambient Tregtar 9- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 41.01

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 months ago

---

m²: 41.01

Ambiente Tregtare

3 months ago

Ambient Tregtar 10- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 51.57

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 months ago

---

m²: 51.57

Ambiente Tregtare

3 months ago

Ambient Tregtar 11- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 84.4

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 months ago

---

m²: 84.4

Ambiente Tregtare

3 months ago

Ambient Tregtar 12- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 84.4

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

3 months ago

---

m²: 84.4

Ambiente Tregtare

3 months ago

Ambient Tregtar 13- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 90.64

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

4 months ago

---

m²: 90.64

Ambiente Tregtare

4 months ago

Dhoma Gjumi: 3m²: 328

Vila

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3m²: 328

Vila

4 months ago

Ambient Tregtar 14- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 29.23

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

4 months ago

---

m²: 29.23

Ambiente Tregtare

4 months ago

Zyra 1- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 204

Zyra

Balfin Real Estate

4 months ago

---

m²: 204

Zyra

4 months ago

4 months ago

4 months ago

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 60

Apartamente

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 60

Apartamente

4 months ago

Zyra 5- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 113

Zyra

Balfin Real Estate

4 months ago

---

m²: 113

Zyra

4 months ago

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 60

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 60

Apartamente, Apartamente 1+1

4 months ago

Zyra 6- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 126

Zyra

Balfin Real Estate

4 months ago

---

m²: 126

Zyra

4 months ago

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 60

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 60

Apartamente, Apartamente 1+1

4 months ago

Zyra 7- PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

m²: 184

Zyra

Balfin Real Estate

4 months ago

---

m²: 184

Zyra

4 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 72

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 72

Apartamente, Apartamente 2+1

4 months ago

4 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 72

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 72

Apartamente, Apartamente 2+1

4 months ago

4 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 72

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 72

Apartamente, Apartamente 2+1

4 months ago

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 58

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 58

Apartamente, Apartamente 1+1

4 months ago

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 58

Apartamente, Apartamente 1+1

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 58

Apartamente, Apartamente 1+1

4 months ago

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 58

Apartamente

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhomë Gjumi: 1Tualete: 1m²: 58

Apartamente

4 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 84

Apartamente

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 84

Apartamente

4 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 84

Apartamente

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 84

Apartamente

4 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 84

Apartamente

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 84

Apartamente

4 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 77

Apartamente

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 77

Apartamente

4 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 77

Apartamente

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 77

Apartamente

4 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 77

Apartamente

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 77

Apartamente

4 months ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 152

Apartamente

Balfin Real Estate

4 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 152

Apartamente

4 months ago

UZINA TIRANA

Rruga e Durrësit (pranë ish-Uzina Tirana -Laprakë)

Dhoma Gjumi: 2m²: 122

Apartamente

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2m²: 122

Apartamente

5 months ago

Apartament 3+1 – UZINA TIRANA

Rruga e Durrësit (pranë ish-Uzina Tirana -Laprakë)

Dhoma Gjumi: 3m²: 138

Apartamente

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3m²: 138

Apartamente

5 months ago

APARTAMENT 2+1 – UZINA TIRANA

Rruga e Durrësit (pranë ish-Uzina Tirana -Laprakë)

Dhoma Gjumi: 2m²: 110

Apartamente

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2m²: 110

Apartamente

5 months ago

---

m²: 4057.65

Apartamente

5 months ago

Zyra 10 – PARK GATE

Pranë hyrjes së Parkut të Tiranës në Rrugën e Elbasanit

Zyra

Balfin Real Estate

5 months ago

---

5 months ago

Vende Parkimi- AMBASADOR 2

Prane Parkut të Liqenit Artificial të Tiranës

Parkime, Vendparkimi

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Parkime, Vendparkimi

5 months ago

Parkim Kati 1- AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Parkime, Vendparkimi

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2

Parkime, Vendparkimi

5 months ago

AMBASADOR 3

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

m²: 32

Ambiente Tregtare, Apartamente

Balfin Real Estate

5 months ago

---

m²: 32

Ambiente Tregtare, Apartamente

5 months ago

AMBASADOR 2

Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

m²: 9

Ambiente Tregtare, Apartamente, Zyra

Balfin Real Estate

5 months ago

---

m²: 9

Ambiente Tregtare, Apartamente, Zyra

5 months ago

AMBASADOR 1

Rr. “Themistokli Gërmenji”, pranë “Liceut Artistik”, Tiranë, Shqipëri

Apartamente

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Apartamente

5 months ago

5 months ago

<span id="test123">PARK GATE </span><span style="font-style:italic;"> Live with Style! Near The Lake Park</span>

Rruga e Elbasanit, Përballë “Fakultetit të Histori-Filologjisë” si edhe Përballë Hyrjes Lindore të Parkut të Liqenit Artificial

m²: 18

Balfin Real Estate

5 months ago

---

m²: 18

5 months ago

TIRANA LOGISTIC PARK

Autostrada Tiranë-Durrës, Km 6, pranë TIA

m²: 208

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

5 months ago

---

m²: 208

Ambiente Tregtare

5 months ago

QENDRA TREGTARE UNIVERS

Autostrada Tiranë-Durrës, km 6, Tiranë, Shqipëri

Ambiente Tregtare

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Ambiente Tregtare

5 months ago

TIRANA EAST GATE

Autostrada Tiranë-Elbasan, km 4, Tiranë, Shqipëri

m²: 95

Ambiente Tregtare, Zyra

Balfin Real Estate

5 months ago

---

m²: 95

Ambiente Tregtare, Zyra

5 months ago

Dhoma Gjumi: 5Tualete: 5m²: 650

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 5Tualete: 5m²: 650

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 5Tualete: 5m²: 650

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 5Tualete: 5m²: 650

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 5Tualete: 5m²: 650

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 5Tualete: 5m²: 650

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 336

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 336

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 305

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 305

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 280

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 280

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 299

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 299

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 3m²: 280

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3m²: 280

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 5m²: 652

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 4Tualete: 5m²: 652

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 600

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 3m²: 600

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2m²: 177

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2m²: 177

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 140

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 140

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2m²: 244.78

Apartamente, Apartamente 3+1

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 3Tualete: 2m²: 244.78

Apartamente, Apartamente 3+1

5 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 162

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 162

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 149

Vila

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 1m²: 149

Vila

5 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 150.42

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 150.42

Apartamente, Apartamente 2+1

5 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 141.9

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 141.9

Apartamente, Apartamente 2+1

5 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 127

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

5 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 127

Apartamente, Apartamente 2+1

5 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 147.2

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

6 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 147.2

Apartamente, Apartamente 2+1

6 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 127.7

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

6 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 127.7

Apartamente, Apartamente 2+1

6 months ago

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 94.9

Apartamente, Apartamente 2+1

Balfin Real Estate

6 months ago

---

Dhoma Gjumi: 2Tualete: 2m²: 94.9

Apartamente, Apartamente 2+1

6 months ago