Compare Listings

Pershkrimi

Ambasador 3 është një objekt elegant rezidencial me apartamente, zyra dhe ambiente tregtare. “Ambasador 3” është një objekt rezidencial si asnjë tjetër në Shqipëri. I pozicionuar njëkohësisht shumë afër qendrës së Tiranës dhe Parkut të madh të liqenit, është projektuar për të ofruar shumë lehtësira në mënyrën e të jetuarit. Përfshihen katër kate parkimi nëntokë, një kat hapësirë për aktivitete tregtare, 2 kate zyra, dhe 20 kate ambiente banimi.

  • Siguri 24 orë të ditës, për 7 ditë të javës
  • Mirëmbajtje e ambienteve të përbashkëta me standardet më të larta

Rruga Dervish Hima, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

Detaje për Projektin

• Statusi:Përfunduar
• Sipërfaqja: 32,300 m² 

Video

Adresa

ABONOHU PËR TË REJAT

Subscribe and never miss out on the latest news and offers