Niveli i Cmimit From to

Compare Listings

Sara VEIZAJ

Junior Sales Manager at Balfin Real Estate

Sara Veizaj është menaxhere e re në shitje në marredhenie korrekte dhe profesionale në fushën e pasurive të patundshme. Paraqet aftësi premtuese në procesin e shitjes, ndërvepruese dhe aktive në punën në grup .

CONTACT Sara VEIZAJ