Compare Listings

Martin Gega

Junior Sales Manager at Balfin Real Estate

Martin Gega është menaxher shitje në objekt. Eksperienca e gjatë e mëparshme në fushën e ndërtimit dhe menaxhimit të shërbimeve të ndryshme ofrojnë ekspertizën e duhur dhe mbështetjen e nevojshme për të gjithë vizitorët që dëshirojnë të njihen me projektet në terren. Martini ndjek nga afër dinamikën e zhvillimit të projektit në objekt dhe kujdeset në mënyrë specifike ndaj kërkesave të klientëve aktuale dhe potenciale si edhe paketave të shërbimit.

CONTACT Martin Gega