Compare Listings

Juliana MECI

Sales Manager at Balfin Real Estate

Menaxhere e suksesshme me eksperiencë të gjatë pune në shitje dhe menaxhim. E komunikueshme, me vetbesim. Punon në grup dhe ka marrëdhënie profesionale, ruan etikën në çdo komunikim me kolegët dhe eprorët, duke respektuar mendimin individual dhe duke ndjekur çdo proces pune deri në përfundim. E besueshme në prezantimin e biznesit që përfaqëson, konstaton dhe vepron për të dhënë maksimumin në plotësimin e kërkesave të blerësve dhe informimin e tyre për çdo ndryshim.  Ndjek në mënyrë korrekte marrëdhënien e kompanisë me klientët ekzistues dhe menaxhon procesin e shitjes per klientët e ri.

CONTACT Juliana MECI