Compare Listings

Ermira BALA

Sales Manager at Balfin Real Estate

Ermira Bala është një nga menaxheret e shitjeve të ekipit te Balfin Real Estate. Ermira vjen nga një eksperiencë në shitje të gjatë dhe të suksesshme në industrinë e telekomunikacionit. E vetëdijshme që blerja dhe shitja e një prone është një nga vendimarrjet e mëdha në jetën e një individi, e sheh si një privilegj përfaqësimin dhe udhëzimin e klientëve të saj përmes këtij procesi. Të mësojë rreth interesave dhe qëllimeve të klientit të saj, në mënyrë që ai të zgjedhë pronën perfekte për banim ose investim, është prioritet në punën e saj.

CONTACT Ermira BALA