Compare Listings

Ermal DEMAJ

Sales Director at Balfin Real Estate

Ermal Demaj është menaxher i lartë i shitjeve në Balfin Real Estate. Ritmi dinamik i punës dhe pasioni për të punuar në fushën e pasurive të patundshme, e kanë ndihmuar Ermalin të ecë me hapa të shpejtë dhe të zhvillojë reputacionin e tij. Ermali është i specializuar në të gjitha aspektet e fushës së pasurive të patundshme, qoftë për të orientuar ata të cilët për herë të parë janë në kërkim të pronës me çmim optimal, ashtu edhe për të ofruar ndihmë në tregun premium të pasurive të patundshme.

CONTACT Ermal DEMAJ