Compare Listings

Eraldo Sheko

Sales Manager at Balfin Real Estate

Eraldo Sheko është Menaxher Shitje pranë Balfin Real Estate & Hospitality, i dedikuar për projektin Green Coast & Residences. Eraldo është menaxher në objekt dhe ofron mbështetjen e nevojshme për të gjithë vizitorët që dëshirojnë të njihen nga afër me projektin Green Coast. Eksperienca e gjatë në fushën e menaxhimit dhe negociatave, së bashku me pasionin për të punuar në fushën e pasurive te patundshme, bëjnë që Eraldo të jetë në dispozicion maksimal të klientëve dhe të plotësojë më së miri çdo nevojë dhe kërkesë të tyre. Negocimi, zgjidhja e problemeve, komunikimi dhe besueshmëria janë armët e tij më të forta.

CONTACT Eraldo Sheko