Compare Listings

PORTOFOLI I PRONAVE

Balfin Real Estate ofron për shitje hapësira premium të pasurive të patundshme për blerësit shqiptarë dhe ndërkombëtarë. Me një portofol aktual prej 250 milionë euro dhe një bazë të konsiderueshme të dhënash të klientëve, ofron standardin më të lartë të profesionalizmit, jo vetëm në procesin e blerjes, por edhe në menaxhimin, shitjen ose dhënien me qira të pronave dhe projekteve në tregun e pasurive të patundshme.

Elvis MARKU

Senior Sales & Assets Manager

Ermal DEMAJ

Senior Sales Manager

Hendi KONO

Client Realtionship Officer

Ermira BALA

Sales Manager

Juliana MECI

Sales Manager

Sara VEIZAJ

Junior Sales Manager

Martin Gega

Junior Sales Manager

PROJEKTET

ABONOHU PËR TË REJAT