Compare Listings

Balfin Real Estate & Hospitality feston një sezon të suksesshëm në Green Coast Resort & Residences

Balfin Real Estate & Hospitality feston një sezon të suksesshëm në Green Coast Resort & Residences

Balfin Real Estate & Hospitality feston një sezon të suksesshëm në Green Coast Resort & Residences


I cilësuar si “Destinacioni” për të gjithë pushuesit vendas por edhe të huaj, Green Coast Resort & Residences ka shënuar një performancë absolute sidomos për përcjelljen e një Lifestyle elitar, luksoz dhe me standarde dedikuar jo vetëm rezidentëve të saj por të gjithë atyre që Green Coast Resort & Residences e kanë pasur një “must” në listën e tyre. Por ky sukses nuk do të ishte i mundur pa një punë shumë të madhe e impenjative, të një skuadre të dedikuar, të shërbimeve dhe menaxhimit të Green Coast Resort & Residences. Ndaj për të përcjellë një falenderim të sinqertë dhe vlerësues në fund të sezonit, Balfin Real Estate & Hospitality organizoi një “mbrëmje dedikim” për të gjithë skuadrën e shërbimeve dhe menaxhimit.

CEO e BRE&H, znj. Ledia Telhai, e nisi fjalën e saj duke thënë: “Jam shumë krenare që falenderimin për punën e bërë e shpreh në dy gjuhë, shqip dhe anglisht, kjo tregon se stafi ndërkombëtar i zgjeruar i BRE&H është mirëpritur nga kompania dhe e ka kthyer vlerësimin në kontribut”.

Mbrëmja vijoi me nota miqësore mes fotove, bisedave dhe muzikës së mirë.

Cilësia e të gjitha shërbimeve do të vijojë gjatë gjithë vitit dhe do të rritet e zgjerohet më tej në sezonin e ardhshëm. Kjo është filozofia e një kompanie si BRE&H që gjithnjë synon ekselencën.

img

BRE&H

Related posts

Shtatë ngjyrat trend për 2022 dhe si t’i përdorim në shtëpitë tona

Shtatë ngjyrat trend për 2022 dhe si t’i përdorim në shtëpitë tona   Ngjyrat...

Continue reading
by BRE&H

Ka ardhur koha të kaloni në një shtëpi më të madhe?

Ka ardhur koha të kaloni në një shtëpi më të madhe? Ja 4 arsye për ta kuptuar nëse jeni...

Continue reading
by BRE&H

Jeni ende duke menduar për pushimet e verës?

Jeni ende duke menduar për pushimet e verës? Ja 5 arsye pse Green Coast Resort & Residences...

Continue reading
by BRE&H