Compare Listings

Grupi Balfin dhe Green Coast – në Konferencën Adria Forum, Zagreb

Grupi Balfin dhe Green Coast – në Konferencën Adria Forum, Zagreb

Grupi Balfin dhe Green Coast – në Konferencën Adria Forum, ZagrebGrupi BALFIN si gjithmonë novator dhe në kërkim të çdo iniciative të re dhe zhvillimi të fundit në sektorët ku operon, nuk mund të mungonte në Konferencën Adria Forum, të zhvilluar gjatë muajit Shkurt në Zagreb, me pjesëmarrës investitorë dhe përfaqësues të industrisë së hoteleri – turizmit nga vende të ndryshme të rajonit.

E ftuar në panelin e folësve në këtë konferencë ishte znj. Ardiana Sokoli, zv.presidente e Grupit për Real Estate, e cila nga këndvështrimi i Grupit dhe kompanisë Green Coast, foli mbi sfidat dhe oportunitetet e industrisë së turizmit në Shqipëri. Promovimi i imazhit të vendit, incentivat e qeverisë shqiptare për turizmin, përmirësimet në infrastrukturë, rëndësia e standardeve ndërkombëtare në shërbime si dhe fokusi në burimet njerëzore ishin çështjet kryesore të diskutuara në panel. Interesimi i audiencës për Shqipërinë dhe projektin Green Coast Resort and Residences ishte mjaft pozitiv dhe premtues.

img

BRE&H

Related posts

Bli një vilë në Green Coast Resort & Residences, për të pushuar gratis në destinacionet më interesante nëpër botë

Bli një vilë në Green Coast Resort & Residences, për të pushuar gratis në destinacionet...

Continue reading
by BRE&H

Gjigandi i hotelerisë ACCOR dhe BALFIN Group nënshkruajnë marrëveshje për hapjen e të parit “MGallery boutique hotel” në rivierën Shqiptare!

Gjigandi i hotelerisë ACCOR dhe BALFIN Group nënshkruajnë marrëveshje për hapjen e të parit...

Continue reading
by BRE&H

Kompania më inovatore e vitit 2020

Kompania më inovatore e vitit 2020 “Time Share & Vacation Exchange” e shpallin...

Continue reading
by BRE&H

Join The Discussion