Compare Listings

Green Coast Resort and Residences vijon të promovohet jashtë kufijve të Shqipërisë… këtë herë në Zyrih, Zvicër

Green Coast Resort and Residences vijon të promovohet jashtë kufijve të Shqipërisë… këtë herë në Zyrih, Zvicër

Green Coast Resort and Residences vijon të promovohet jashtë kufijve të Shqipërisë… këtë herë në Zyrih, ZvicërGjatë muajit Shkurt në Zyrih, Zvicër u organizua eventi “Mundësitë e investimit në Green Coast Resort and Residences në Shqipëri” i cili kishte për qëllim promovimin e Shqipërisë dhe të turizmit shqiptar e në mënyrë të veçantë të projektit Green Coast.

Në këtë event ishin të ftuar përfaqësues të trupave diplomatike, përfaqësues të kompanive të huaja, kryesisht investitorë dhe operatorë në fushën e turizmit, përfaqësues të shoqatave të ndryshme, gazetarë etj.

Green Coast Resort and Residences tërhoqi vëmendjen e audiencës dhe u vlerësua maksimalisht si projekti më elitar dhe me ndikimin më të madh në zhvillimin e turizmit në Shqipëri. Gjithashtu u vlerësuan edhe programet inovatore që Green Coast po implementon për here të parë në Shqipëri të tilla si Programi i Qiradhënies, ”Pronësia e pushimeve” dhe ”Shkëmbimi i Pushimeve”.

img

BRE&H

Related posts

Bli një vilë në Green Coast Resort & Residences, për të pushuar gratis në destinacionet më interesante nëpër botë

Bli një vilë në Green Coast Resort & Residences, për të pushuar gratis në destinacionet...

Continue reading
by BRE&H

Gjigandi i hotelerisë ACCOR dhe BALFIN Group nënshkruajnë marrëveshje për hapjen e të parit “MGallery boutique hotel” në rivierën Shqiptare!

Gjigandi i hotelerisë ACCOR dhe BALFIN Group nënshkruajnë marrëveshje për hapjen e të parit...

Continue reading
by BRE&H

Kompania më inovatore e vitit 2020

Kompania më inovatore e vitit 2020 “Time Share & Vacation Exchange” e shpallin...

Continue reading
by BRE&H

Join The Discussion