Compare Listings

Balfin Real Estate & Hospitality – Një kompani inovatore në 360° të saj!

Balfin Real Estate & Hospitality vjen si një platformë biznesi ku janë zhvilluar me fokus të qartë dhe të detajuar të gjitha shërbimet që lidhen me tregun e pasurive të patundshme. Vlera e shtuar e kësaj kompanie qëndron në tri shtyllat kryesore në të cilat ka ngritur filozofinë e saj dhe modelin e të bërit biznes:

  • Pasuri të Patundshme
  • Menaxhimi i Aseteve dhe Pronave
  • Hospitality

duke na bërë ne një partner i cili ofron shërbime 360 gradë dhe çfarë është më e rëndësishmja, përkujdesje maksimale në çdo shërbim të ofruar. Me një portofol elitar të pronave premium që kap një volum financiar mbi 300 milionë euro çdo vit dhe me një databazë të konsiderueshme e cilësore klientësh, mund të konfirmojmë se po shtrojmë një model inovator biznesi në tregun vendas.

Document

PROJEKTET

BLOG

Sukses i paparashikuar i “Univers City”

Sukses i paparashikuar i “Univers City” Shënohet rekord i shitjeve, 500 njësi në 100...

Continue reading
by BRE&H

Keni nevojë për një ndryshim ? Po vjen Next to Vala Mar…

Keni nevojë për një ndryshim ? Po vjen Next to Vala Mar... Pas suksesit të Vala Mar...

Continue reading
by BRE&H

Përurohet kompleksi rezidencial dhe turistik Belvedere Korça

Përurohet kompleksi rezidencial dhe turistik Belvedere Korça Mes muzikës qytetare të...

Continue reading
by BRE&H
  • Lajme

Kujtime të një team retreat të Balfin Real Estate & Hospitality në Ohër

Kujtime të një team retreat të Balfin Real Estate & Hospitality në Ohër Team...

Continue reading
by BRE&H

Balfin Real Estate & Hospitality feston një sezon të suksesshëm në Green Coast Resort & Residences

Balfin Real Estate & Hospitality feston një sezon të suksesshëm në Green Coast Resort &...

Continue reading
by BRE&H
  • Lajme

Balfin Real Estate & Hospitality një hub i rritjes dhe zhvillimit të potencialit njerëzor

Balfin Real Estate & Hospitality një hub i rritjes dhe zhvillimit të potencialit...

Continue reading
by BRE&H
  • Lajme

Me zhvillimin e “MGallery Hotel” rriten benefitet e banorëve dhe vizitorëve në Green Coast Resort & Residences

Me zhvillimin e “MGallery Hotel” rriten benefitet e banorëve dhe vizitorëve në Green Coast...

Continue reading
by BRE&H

“Lungomare” e Green Coast Resort & Residences, destinacioni magjik i verës 2021

“Lungomare” e Green Coast Resort & Residences, destinacioni magjik i verës...

Continue reading
by BRE&H

Bli një vilë në Green Coast Resort & Residences, për të pushuar gratis në destinacionet më interesante nëpër botë

Bli një vilë në Green Coast Resort & Residences, për të pushuar gratis në destinacionet...

Continue reading
by BRE&H

Gjigandi i hotelerisë ACCOR dhe BALFIN Group nënshkruajnë marrëveshje për hapjen e të parit “MGallery boutique hotel” në rivierën Shqiptare!

Gjigandi i hotelerisë ACCOR dhe BALFIN Group nënshkruajnë marrëveshje për hapjen e të parit...

Continue reading
by BRE&H

OFERTA TË DEDIKUARA PËR KLIENTËT

Krahas ekspertizës së ofruar në shërbimin e shitjes së pronës, ajo që vijon nga Balfin Real Estate & Hospitality është mbështetja maksimale e klientëve për akomodimin në banesën e re.

Me këtë qëllim, Balfin Real Estate & Hospitality ka bashkëpunuar me disa partnerë të rëndësishëm, të cilët operojnë tashmë prej vitesh në tregun shqiptar në industri të ndryshme, me rezultat krijimin e një banese cilësore si edhe të një ambienti të gëzueshëm. Në këtë broshurë do të gjeni një paketë ofertash preferenciale, të dedikuara për klientët e Balfin Real Estate & Hospitality, duke ofruar larmishmëri zgjedhjesh për arredim sipas kërkesave dhe dëshirave të tyre.

 Për më shumë shkarkoni broshurën